OVER ONS

Foto_cnc.jpg

Merrem Kunststoffen is opgericht in 2006 en is korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van kunststof. Wij zijn een onderdeel van de Merrem Kunststoffen Groep en leveren een compleet pakket kunststof platen, staven, profielen, blokken en bewerkte producten. Door de combinatie van onze uitgekiende logistiek en flexibele productiefaciliteiten kunnen we aan elke vraag voldoen. We beschikken over een grote voorraad kunststof halffabrikaten in Dinxperlo én in het magazijn in Zaltbommel. Doorgaans zijn onze producten dan ook uit voorraad leverbaar.

ALLES IN EIGEN HUIS

Mede door onze moderne CNC-gestuurde machines zijn we in staat de meest uiteenlopende bewerkingen aan kunststoffen uit te voeren. Doordat we het hele proces in eigen huis houden, kunnen we ver gaan voor onze klanten. U kunt bij ons terecht voor prototypes en enkele exemplaren maar ook voor serieproducties bent u bij ons aan het juiste adres dankzij onze robot gestuurde machines. Wij kunnen u hierdoor altijd een onderscheidend product bieden, met snelle levertijden, uitstekende service en tegen scherpe prijzen. Informeer naar de mogelijkheden en laat u verrassen door onze veelzijdigheid!

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN VORMEN DE KERN

Foto_productie.jpg

De markt voor industriële kunststoffen is omvangrijk en continu in beweging. Als Merrem Kunststoffen zijnde willen wij in deze snel veranderende markt continu voorop lopen. Wij stellen hoge eisen aan de samenstelling, bestendigheid en levensduur van onze materialen en aan de technische kennis van al onze medewerkers. Wij vertegenwoordigen vooraanstaande producenten van kunststof halffabrikaten die doorlopend investeren in ontwikkeling en opleiding. Mede hierdoor zijn onze medewerkers uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op elk gebied! Zij zijn altijd uw directe gesprekspartner  en u kunt altijd rechtstreeks met hen overleggen.

WIJ LUISTEREN NAAR UW WENSEN

Als klant staat u bij ons centraal, wij luisteren dan ook graag naar uw wensen. Alleen op die manier kunnen wij samen met u tot de beste resultaten komen en producten ontwikkelen, die geheel aan uw specifieke wensen en behoeften voldoen. Wij bespreken uw wensen en onze mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek. Daarin kunnen wij u desgewenst van advies voorzien en samen tot de beste oplossing komen voor uw vraagstuk. Merrem Kunststoffen, net zo veelzijdig als kunststof zelf!