Merrem Kunststoffen B.V. is onderdeel van de Merrem Kunststoffen Groep, een internationale organisatie met vestigingen in Duitsland, Estland, Letland en Nederland. Merrem Kunststoffen is gevestigd in Dinxperlo en is een ambitieus en snel groeiend bedrijf met inmiddels ruim 40 enthousiaste medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in de bewerking van technische kunststoffen en behoren tot de top van de Nederlandse markt. Onze klanten zijn o.a. actief in de voedingsmiddelenindustrie, medische wereld, machine-, apparatenbouw en in de automotive. Naast de verkoop van bewerkte kunststof artikelen handelen wij in onbewerkte kunststof platen, buizen en staven.

Hebben wij geen actuele vacature bij die past bij jouw profiel maar ben jij een meerwaarde voor ons bedrijf? Gemotiveerde vakmensen worden van harte uitgenodigd voor het sturen van een open sollicitatie! Stuur jouw motivatiebrief + CV naar personeel@merrem-kunststoffen.nl.

Ingestuurde sollicitaties worden door ons tot 1 jaar na dato bewaard. Wanneer wij in deze periode een passende vacature hebben, zullen wij jou hiervoor benaderen.

Vanwege de snelle groei van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar:

Actuele vacatures

CNC-draaier

Ben jij CNC-draaier en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar draaiers die ons team komen versterken! Denk jij met de kennis en ervaring die je hebt een meerwaarde te zijn voor onze organisatie, dan zien wij jou sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Meer informatie

CNC-frezer

Ben jij CNC-frezer met passie voor techniek? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde frezers om ons team te komen versterken! Als CNC-frezer ben je bij ons verantwoordelijk voor het gehele proces. Je maakt zelfstandig de bewerkingsprogramma's en zorgt dat het product nauwkeurig is afgewerkt.

Meer informatie

Leerlingen CNC bewerker

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde collega's die als leerling CNC-frezer of draaier aan de slag willen! Als leerling CNC bewerker leer jij de kneepjes van het vak middels interne en mogelijk externe scholing.

Een uitdagende functie waarin jij jezelf kunt bewijzen!

Meer informatie

Acquisitie n.a.v. onze vacatures stellen wij niet op prijs.